dilluns, 4 de novembre del 2013

El bloc continua creixent!


Avui ha tocat l'apartat de "com és" del bloc. En aquesta pestanya us parlem de com és el municipi de l'Escala, amb totes les seves característiques destacades i racons per visitar. 

Primer de tot us hem situat l'Escala amb l'ajuda de tres mapes que van de més global a menys, és a dir, de la situació del poble dins de Catalunya fins al mapa del propi poble. 
Seguidament, hem anat citant informacions rellevants sobre el municipi i hem exposat els llocs més bonics i emblemàtics d'aquest.
Hem parlat de lesplatges i cales, de les Ruïnes d'Empúries... i de moltes altres coses que podreu trobar allà. 
A més a més, al final de tot, hem afegit un croquis fet a mà per nosaltres mateixes!

La veritat és que en aquest apartat les fotografies han suposat un problema, ja que es col·locaven allà on volien i quan aconseguíem que estiguessin on volíem nosaltres, al bloc no sortien bé. 
Però bé, creiem que al final ha quedat prou bé! Què n'opineu?


1 comentari:

  1. El contingut del vostre bloc i apartats està molt ben explicat, és entenedor i concís, tot i això trobem que falten més imatges a l'apartat: com és? per tal de poder acostar-nos més als racons del poble. Un consell, per fer el bloc més estètic haurieu de vigilar la separació per paràgrafs, ja que hi ha alguns llocs on hi ha paràgrafs separats i d'altres junts.

    Paula Maynau, Mireia Carreras i Gemma Abellán.

    ResponElimina